Първоначално публикувано от Yoko
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Сервизът на Румен
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщениеКолеги, нямате си и на представа колко ще се радвам, ако не ми се наложи да се запозная с Румен.
Дай боже на всеки да е така!5 та година се опитвам да го отуча да не зима пари ма не подава.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщениеДа е жив и здрав
Някой ден ще мина да го черпя един сладолед!
В тоя сервиз много приключения съм имал... става въпрос за Шкодата, не за Румен. Добре че немат нищо общо въпреки че са комшии.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Искам да попитам: сервиза само с ремонт на италиански автомобили ли се занимава? Че смених религията, но сервизът ми е на много удобно място, а и съдейки по мненията е доверен и Румен си разбира от работата.
Comment
-
Първоначално публикувано от Nyte Покажи съобщениеИскам да попитам: сервиза само с ремонт на италиански автомобили ли се занимава? Че смених религията, но сервизът ми е на много удобно място, а и съдейки по мненията е доверен и Румен си разбира от работата.Last edited by vladev; d.m.y г., 12:15.Subaru Legacy 3.0R
Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщениеНе. С всякакви. И френските пръчки не са му чухди.
Comment
-
Смени ми днес съединителя, термостатчето, повечето течностиИ всичко това бързо, точно и коректно само както той си може
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от evolintend Покажи съобщениеЗдравейте,в сервиза на Румен мога ли да сменя масло, хидравлична течност, филтри и т.н от консумативите? Благодаря.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от evolintend Покажи съобщениеЗдравейте,в сервиза на Румен мога л ида сменя масло,хидравлична течност,филтри и т.н от консумативите.Благодаря.
За повече информация звънни на телефона 0888944656Mercedes ML 63 AMG 07'
159 TI 2.4JTDm SW 09'
156 2.0 20V Turbo
VW Phaeton 3.0 TDI 09'
sigpic
Comment
Comment